Vanhojen isosten suunnitteluiltamat

Forssan seurakuntatalo

Vanhojen isosten toivomat suunnittelu- ja valmisteluillat jatkuvat syksylle 2018. Tule mukaan vaikuttamaan tuleviin isostapaamisiin ja ottamaan vastuuta erilaisista työskentelyistä. Iltojen rakenne ja sisältö muovautuvat osanottajien innon ja ajan mukaan.

Vanhojen isosten iltakokoontumisten luonne, pituus ja sisältö  räätälöidään osanottajien toiveiden mukaisesti.
Paikallaolijoiden kanssa voidaan jakaa kokemuksia menneistä leireistä, leikkiä, laulaa, keskustella ja vaikka pitää hartauksia.
Kaiken tämän lomassa valmistelemme uusille isosille toimintaa ja sovellamme näin jo opittuja isostaitoja.

Iltakokoontumiseen osallistumalla juuri sinä voit vaikuttaa siihen, mitä isoskoulutuksessa tehdään ja saat vastuuta tulevaa varten. Iltakokoontumisiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta paikallaolijat saavat läsnäolostaan aktiivisuuspisteitä.

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

ti 1.5.2018 klo 0.00 - ti 21.8.2018 klo 23.59

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan isoskoulutukseen syksyllä 2018

Forssan seurakuntatalo