Nuorten kesäleiri

pe 17.8. kello 16.30 - la 18.8. kello 15.00

Klemelän leirikeskus

Tervetuloa nuorten kesäleirille Klemelään

Olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiselle ja hauskalle nuorten kesäleirille 17.-18.8.18 Klemelään. Leiri alkaa perjantaina klo 17.30 ja päättyy lauantaina n. klo 15
Leirillä on luvassa saunomista ja uimista, yllätyksiä, hyvää ruokaa ja herkuttelua, yhteistoimintaa sisällä ja ulkona sekä hartauksia ja yhdessä hiljentymistä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua tälle nuorten leirille. Tälle leirille ei ole maksimiosallistujamäärää, joten kaikki halukkaat pääsevät mukaan. Leiri maksaa 5€.

Leirille mukaan tarvitset: Säänmukaiset ulkovaatteet(ulkoilemme joka tapauksessa, myös sadesäällä), pyyheliinan ja uimavarusteet, henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet ja lääkkeet sekä yöpymisvarusteet (aluslakana, tyynyliina sekä makuupussi/pussilakana. Halukkaat leiriläiset saavat nukkua huoneiden lisäksi alatalon salin lattialla.
Kaikille leirille ilmoittautuneille lähetetään leirikirje lähempänä leiriä sähköpostiin tarkemmista leirivarusteista ja aikataulusta.

Ilmoittautumislomake on auki 10.8.2018 asti.

Tervetuloa leirille

Hei!

Olen Marika Haake. Aloitin 23.5.2016 Anniina Aarnion viransijaisena. Toimin varhaisnuorisotyössä ja vastaakin alakouluikäisten kerhotoiminnasta sekä leireistä. Toimin myös nuorisotyössä ja olen mukana rippileireillä sekä erilaisissa nuorten tilaisuuksissa.

Odotan innolla tapaavani teitä!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Forssan seurakuntatalo

Nuorten ilta

Tervetuloa hengaamaan, pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä nuokkarille. Tule iltaan juuri siksi aikaa kun siltä tuntuu, ovet ovat auki klo 19-21.30 välisenä aikana

Forssan seurakuntatalo