Nuorten ilta Forssan seurakuntatalo

Nuorten illat jatkuvat läpi kesän. Tule nauttimaan hengailusta, pelailusta ja vaikka kupposesta kahvia Suomen suven keskellä

Torstai-illoissa voit
Tulla nauttimaan yhdessäolosta ja kupposesta kahvia. Tilassa runsas valikoima lautapelejä, soittimia sekä monta ihmistä, joihin on mahdollisuus tutustua.
Tämän kaiken lomassa meistä jokainen voi ottaa osaa illan yhteiseen hartauteen. Hartaus on viikoittain n. 19.30 aikaan.

Ovet ovat auki klo 21.30 asti, joten tule mukaan iltaan juuri siksi aikaa, kun haluat.

Lämpimästi tervetuloa,

tv, Sanna, Marika, Teppo, Tapio, Ile ja Anni

Hei!

Olen Marika Haake. Aloitin 23.5.2016 Anniina Aarnion viransijaisena. Toimin varhaisnuorisotyössä ja vastaakin alakouluikäisten kerhotoiminnasta sekä leireistä. Toimin myös nuorisotyössä ja olen mukana rippileireillä sekä erilaisissa nuorten tilaisuuksissa.

Odotan innolla tapaavani teitä!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Forssan seurakuntatalo

Nuorten ilta