Koijärven kannel

Koijärven kannel Koijärven kirkko

Viisi- ja useampikielisten kanteleiden saloihin perehtyvä soitinyhtye, johon voivat tulla mukaan kaikki innokkaat.

Koijärven seurakuntatalon tiloissa harjoittelee innokas kanteleensoittajien ryhmä, Koijärven kannel. Ryhmään voi tulla mukaan myös kesken vuotta.

Nuotinlukutaito ei ole välttämätöntä, tärkeämpää on aito innostus kanteleen soitosta. Kanteleen soitto on koukuttavaa.

Ryhmää ohjaa kanttori Outi Aro-Heinilä, puh. 040-6647642.

Koijärven kantele-ryhmä

Koijärven kantele-ryhmä soittaa viisi- ja 10-kielisille kanteleille sovitettuja helppoja ja hauskoja kappaleita. Tule mukaan soittamaan! Nuotinlukutaito ei ole välttämätöntä. Voit soittaa mansikoita, mustikoita ja lakkoja:)

pe 9.11.2018 klo 17.00 - ke 21.11.2018 klo 19.00