Isoskoulutukseen ilmoittautuminen

ti 1.5. kello 00.00 - ti 21.8.

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan isoskoulutukseen syksyllä 2018

Tervetuloa ilmoittautumaan Forssan seurakunnan isoskoulutukseen 2018-2019!

Isoskoulutukseen ilmoittautuminen jatkuu ti 21.8.18 asti, joten pidä huolta siitä että omat tietosi tulevat perille ajoissa.
Jos joku kaverisi innostuu isoskoulutuksesta vielä myöhemmin syksyllä, ei hätää, lomake on auki vuoden loppuun ja mukaan pääsee vielä :)

Täytä lomake huolella, sillä lähetämme isoskoulutukseen liittyvää informaatiota antamiisi puhelinnumeroihin. Muistathan pitää omat yhteystietosi myös ajantasalla ja ilmoittaa ajan mittaan mahd. muuttuneet tiedot.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee automaattinen vahvistus sähköpostiosoitteeseen. Ole siis tarkka, että kirjoitat osoitteen oikein.

Isoskoulutus alkaa to 30.8. klo 18.00 alkavalla infotilaisuudella ja tutustumisillalla seurakuntatalon yläsalissa. Infotilaisuudessa saat tärkeää tietoa leireille osallistumisesta sekä tutustut uusiin isoskavereihisi, joten merkkaa tämäkin päivä kalenteriisi.

Lisäksi isoskoulutettavat pääsevät osallistumaan Rovastikunnalliseen isospäivään Jokioisille la 6.10.2018

Viikonloppuleirit Klemelässä

Isoskoulutusta järjestetään Klemelässä viikonloppuleirien muodossa seuraavasti:
31.8.-2.9.2018
26.-28.10.2018
11.-13.1.2019
22.-24.3.2018

Leirit alkavat Klemelässä perjantaisin klo 17.30 ja päättyvät sunnuntaisin klo 13.45. Leirille mukaan tarvitset Raamatun, säänmukaiset ulkovaatteet (ulkoilemme joka tapauksessa, myös sadesäällä), pyyheliinan, yöpymistä varten: joko aluslakanan, pussilakanan ja tyynyliinan tai aluslakanan, tyynyliinan ja makuupussin. Huoneita on tarjolla isoskoulutettaville, niin uusille kuin vanhoille isosille. Halukkaat vanhat isoset saavat nukkua myös Klemelän salin lattialla.
Saadaksesi isostodistuksen sinun tulee osallistua vähintään kolmelle leirille. (Huom! Isostodistuksella saat kurssimerkinnän sekä Forssan Yhteislyseosta että Ammatti-instituutista.) Mikäli osallistut johonkin koulutusjaksoon vain osittain tai et pääse ollenkaan koulutukseen, ilmoita asiasta Tepolle puhelimitse numeroon 050-5890432 tai sähköpostitse osoitteeseen teppo.knuutinen@evl.fi hyvissä ajoin.

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Hei!

Olen Marika Haake. Aloitin 23.5.2016 Anniina Aarnion viransijaisena. Toimin varhaisnuorisotyössä ja vastaakin alakouluikäisten kerhotoiminnasta sekä leireistä. Toimin myös nuorisotyössä ja olen mukana rippileireillä sekä erilaisissa nuorten tilaisuuksissa.

Odotan innolla tapaavani teitä!

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Forssan seurakuntatalo

Nuorten ilta

Tervetuloa hengaamaan, pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä nuokkarille. Tule iltaan juuri siksi aikaa kun siltä tuntuu, ovet ovat auki klo 19-21.30 välisenä aikana