Keskustelukerho

Forssan seurakuntatalo

Tervetuloa nuorisotilaan yhteiseen ohjelmalliseen hetkeen

Luvassa kevätpuolella paljon mielenkiintoisia keskustelunaiheita, kisoja, yhteistä tekemistä ja musisointiakin.
Keskustelemaan ja ohjelmaan osallistumiseen ei vaadita viikoittaista sitoutumista, vaan voit olla mukana illoissa niinä viikkoina, kun itse ehdit.
Ohjelma aloitetaan klo 18, joten kannattaa tulla ainakin uteliaisuuttaan katsotaan, mitä on luvassa.

Ohjelman pitäjiksi on mahdollisuus päästä myös itse, joten jos sinua kiinnostaa valmistella ohjelmaa, olepa yhteydessä nuorisotyönohjaajiin.

Iloisin terkuin, Sanna, Teppo, Marika, Ile ja Anni

Forssan seurakuntatalo , Liikuntasali

Jousiammuntakerho

Jousiammuntakerho 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille