Forssan kirkkokuoro

Forssan kirkkokuoro Forssan seurakuntatalo

Forssan kirkkokuoro on noin 15-henkinen innokas lauluryhmä, joka harjoittelee torstaisin Forssan seurakuntatalon salissa. Tervetuloa mukaan!

Forssan kirkkokuorolla on pitkät perinteet. Kuoro viettää 100-vuotisjuhliaan tänä vuonna.

Kuoroon etsitään uusia laulajia sekä mies- että naisääniin. Kuoro esiintyy messuissa ja muissa tilaisuuksissa. Tervetuloa uudet laulajat!

Kuoroa harjoittaa kanttori Outi Aro-Heinilä, puh. 040-6647642.

Kirkkokuoro

Tule mukaan laulamaan kirkkokuoroon. Yhdessä laulaminen on mukava ja kehittävä harrastus. Alkusyksystä harjoittelemme Forssan kirkkokuoron 100-vuotisjuhlia varten.

Kirkkokuoro

Forssan kirkko

Forssan kirkkokuoro juhlakonsertti

Forssan kirkkokuoro täyttää syksyllä 100 vuotta. Pitkää historiaa juhlitaan kuoron omalla konsertilla.