Keskustelukerho nuorille

Keskustelukerho nuorille Forssan seurakuntatalo

Keskustelukerhossa on mahdollisuus päästä yhdessä tekemällä pohtimaan nuorten elämää koskettavia teemoja. Luvassa hauskaa yhdessä tekemistä ja pohtimista. Tervetuloa

Jokaisen kerran teemaa on alustamassa nuoria tai seurakunnan työntekijöitä. Teemojen valinnassa kuullaan nuorten toiveita sekä otetaan huomioon ajankohtaisia aiheita kirkkovuodesta ja uutisista.

Keskustelukerhossa on mahdollisuus jakaa mielipiteitä pienissä ryhmissä. Kerhoon voi myös tulla kuuntelemaan muiden mielipiteitä ja tulla ottamaan oivalluksia omaan arkeensa.
Keskustelun lomassa syvennetään päivän aihetta välillä askartelun, musiikin tai yhteisten leikkien keinoin.

Keskustelukerhoihin on mahdollista tulla juuri silloin kun siltä tuntuu, eikä toiminta vaadi jokaviikkoista sitoutumista. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Jos olet kiinnostunut itse alustamaan aihetta jollekin torstaille, ole yhteydessä seurakunnan nuorisotyöntiimiläisiin.

Kerhon pitämisestä ja kerhoon osallistumisesta voi kysyä tarvittaessa lisää Tepolta, Marikalta, Sannalta tai Annilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Hei!

Olen Marika Haake. Aloitin 23.5.2016 Anniina Aarnion viransijaisena. Toimin varhaisnuorisotyössä ja vastaakin alakouluikäisten kerhotoiminnasta sekä leireistä. Toimin myös nuorisotyössä ja olen mukana rippileireillä sekä erilaisissa nuorten tilaisuuksissa.

Odotan innolla tapaavani teitä!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;