Nuorten syyslomaretki Somerolle

Nuorten syyslomaretki Somerolle

Somero

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittaudu mukaan Nuorten syyslomaretkelle Somerolle 16.10-17.10. Mukaan mahtuu 30 ensiksi ilmoittautunutta nuorta

Someron reissulla on luvassa hauskaa yhdessä oloa ja hyvää ruokaa rennossa porukassa.

Tule mukaan kokemaan syysloman riemua ja nautintoa, ja koe Someron upeat nähtävyydet.

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;

Forssan seurakuntatalo

Nuorten ilta

Tervetuloa hengaamaan, pelaamaan ja pitämään hauskaa yhdessä nuokkarille. Tule iltaan juuri siksi aikaa kun siltä tuntuu, ovet ovat auki klo 19-21.30 välisenä aikana

Forssan seurakuntatalo