1.10.2021

Jumalanpalveluksiin, tilaisuuksiin ja kirkollisiin toimituksiin voi kokoontua!

-           Kokoontumiset ovat nyt mahdollisia. Sairaanhoitopiirin mukaan olemme koronan olemme nyt kiihtymisvaiheessa, mutta rokotekatttavuus on jo hyvä.

-           Sisätiloissa järjestettävissä kokoontumisissa ei ole rajoituksia, mutta osallistujilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit eli välttää lähikontakti toisiinsa. Seurakunnan tilaisuudet luokitellaan kohtalaisen riskin tapahtumiksi, jolloin turvallisuudesta on huolehdittava.
​- Maskin käyttö on harkinnanvaraista.

-           Jumalanpalveluksia voi siis viettää vapaasti. Jatkamme myös striimauksia.

-           Sama soveltamisohje koskee kirkollisia toimituksia ja muita kokoontumisia. Myös muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin annamme tiloja. Hautausvuoroja järjestellään siten, että jatkossa papit mahdollisesti voivat osallistua muistotilaisuuksiin.

Edelleen tärkeää

▪ Vain terveenä paikalle!

Käsihygienian toteutuminen (käsidesi, peseytymismahdollisuus).

▪ Lisäksi tartuntatautilaki velvoittaa mm. tilojen siivouksen tehostamiseen.

Kasteita toimitamme kirkossa, seurakuntatalolla ja pappilassa tai riittävän isossa tilassa.

Muistotilaisuuksiin osallistutaan mahdollisuuksien mukaan.

On helpottavaa, että saadaan kokoontua aika vapaasti. Sitä on odotettu. Iloitaan siitä ja noudatetaan turvaohjeita!