Sukututkimukset

Forssan seurakunnan vanhimmat kirjat ovat peräisin vuodelta 1874, Forssan tehtaankirjat.  Forssan seurakunta kuului Tammelan seurakuntaan vuoteen 1922 asti. Koijärven seurakunta perustettiin vuonna 1924 ja yhdistettiin Forssan seurakuntaan 1.1.2007 alkaen.

Sukututkimuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti:

• Osoitteella: Kartanonkatu 16, 30100 Forssa
  • Sähköpostilla: forssan.seurakunta@evl.fi
  • Faksilla (03) 4221651
  • Jättämällä tilauksen paikanpäällä

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten maksut

Sukututkimusta tai tieteellistä tutkimusta varten laadittujen todistusten perusmaksu on 45 euroa. Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 minuuttia, veloitetaan lisämaksua 20 euroa jokaiselta alkavalta 30 minuutin jaksolta.

Toimitusmaksu

Todistuksesta peritään toimitustavasta riippumatta toimitusmaksua 5,50 euroa, joka sisältää myös laskutuksen. Jos lasku lähetetään asiakkaan pyynnöstä eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan sekä laskutuksesta että todistuksen toimituksesta 5,50 euroa. Postiennakolla lähetettävästä todistuksesta peritään postiennakkomaksu. Todistuksen lähettämisestä ulkomaille peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut. Maksukehotuksesta veloitetaan 5 euroa.