TÖIHIN HAUTAUSMAALLE KESÄKAUDEKSI 2023

Forssan seurakunta hakee määräaikaisia kausi- ja kesätyöntekijöitä Forssan ja Koijärven hautausmaille touko-lokakuun väliselle ajalle. Työsuhteiden pituus vaihtelee 1 kk - 6 kk välillä. Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän mukainen kuukausipalkka kausityöntekijöillä. Nuorten kesätyöntekijöiden palkkauksessa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta, joka koskee nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkausta. Työaika on 38h 15min / viikko. Työsopimus sisältää koeajan, jonka pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Hakijalta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaus, hoitohautojen hoito, kuten kastelu ja kitkeminen, hautausmaiden ja seurakunnan muiden viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Viheralan koulutus, työkokemus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Voit jättää hakemuksesi mobiililomakkeella, oheisella lomakkeella sähköpostiin tai paperisena seurakuntatoimistoon Kartanonkatu 16, 30100 Forssa.

Hakuaikaa on maaliskuun loppuun asti.

LISÄTIETOJA: Hautausmaanhoitaja Marge Robam 050-5756646 tai marge.robam@evl.fi