TÖIHIN HAUTAUSMAALLE KAUDEKSI 2022

Forssan seurakunta hakee kausi- ja kesätyöntekijöitä Forssan ja Koijärven hautausmaille touko-lokakuun väliselle ajalle. Työsuhteiden pituus vaihtelee 1 kk - 6 kk välillä. Palkkaus on kirkon palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 301 mukainen kuukausipalkka kausityöntekijöillä. Nuorten kesätyöntekijöiden palkkauksessa noudatetaan kirkon yleistä virka- ja työehtosopimusta, joka koskee nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkausta. Työaika on 38h 15min / viikko. Työssä on koeaika, jonka pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta.

Hakijalta edellytämme vähintään 16 vuoden ikää, reipasta ja positiivista asennetta, täsmällisyyttä ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön. Työtehtäviin kuuluu mm. ruohonleikkaus, hoitohautojen hoito, kuten kastelu ja kitkeminen, hautausmaiden ja seurakunnan muiden viheralueiden hoito- ja kunnossapitotehtäviä. Viheralan koulutus, työkokemus ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Voit jättää hakemuksesi mobiililomakkeella, oheisella lomakkeella sähköpostiin tai paperisena seurakuntatoimistoon Kartanonkatu 16, 30100 Forssa.

Hakuaikaa on maaliskuun loppuun asti.

LISÄTIETOJA: Hautausmaanhoitaja Mari Lehto 050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi