Kuulutus

Kevään 2019 kuulutusmenettely koskee Forssan seurakunnan Forssan ja Koijärven hautausmaiden kaikkien osastojen hautapaikkoja, joiden hautaoikeusaika on päättynyt 2018. Haudoille, joiden omaisia ei ole tavoitettu kirjeellä laitetaan toukokuun aikana punainen merkki, jossa on valkoinen tarra. Hautapaikkaluettelot ovat nähtävillä seurakuntatalon ilmoitustaululla, hautausmaan toimiston ulko-ovessa ja seurakunnan nettisivuilla.

Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä 30.10.2019 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi hautausmaanhoitaja Mari Lehtoon 050-5756646. Otamme mielellämme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Kuulutuksen kokonaisuudessaan hautapaikkoineen voit lukea tästä.

Tällä lomakkeella voit luovuttaa hautapaikan seurakunnalle.

Lomake on postitettava allekirjoitettuna Forssan seurakuntatoimistoon:

30100 Forssa

Vaarallisesti kallistuneet hautakivet ovat hautapaikan haltijan vastuulla.

Tarvittaessa olkaa yhteydessä alan kiviliikkeisiin. Forssan alueella muistomerkkien suoristuksia tekevät esimerkiksi:

Kiviliike Veljekset Rautio 03-422 3596

TK-laaturakennus, 040-7057 285 /Kankaanpää Timo

Forssan ja Koijärven hautausmaalla jätteet lajitellaan:

Energiajäte:

Kaikki poltettavaksi kelpaava jäte.

- muovi, esim. hautakynttilät ilman metallikantta, kukkapurkit, muovipussit, kääremuovit

- paperi, pahvi

- pienet risut ja oksat

Sekajäte:

Palamaton ja maatumaton jäte.

- lasi

- kukkalaitteet (sisältävät rautalankaa ym. maatumatonta ainesta)

- keraamiset koriste-esineet ja purkit

Maatuvajäte:

Kaikki maatuva jäte. Maatuviin jätteisiin EI SAA laittaa mitään maatumatonta jätettä.

- kukat, kukkasipulit

- kukkamullat ja haravointi- ja kitkentäjätteet

Metalli:

Energiajäteastiassa on oma keräyskori metallijätteelle.

- metalliset kynttilän kannet

- metalliset hautalyhdyt ja koristeet

KIITOS, KUN LAJITTELET JÄTTEET OIKEISIIN ASTIOIHIN!