Kirkko on avannut Rakkausklinikka-neuvontapalvelun Terve.fi-sivustolla. Kirkon perheneuvojat Pekka Puukko ja Nina Kauppinen vastaavat ihmisten parisuhdekysymyksiin Rakkausklinikka-palvelussa.

– Meillä molemmilla on taustalla laajempi asiantuntijatiimi, eli näkökulmia tulee myös muilta kokeneilta ammattilaisilta, Puukko toteaa Kotimaa24:n haastattelussa.

Neuvontapalvelun lisäksi Rakkausklinikkaan kuuluu Rakkauden ammattilaiset -blogi, johon perheneuvojat kirjoittavat parisuhdeaiheisia tekstejä. Forssan perheasiain neuvottelukeskuksessa työskentelevät Anja Nwose on yksi bloggaajista sekä kuuluu Nina Kauppisen tukitiimiin.

Perheneuvojat kirjoittavat Rakkauden ammattilaiset -blogissa.
Rakkauden ammattilaiset -blogissa perheneuvojat pohtivat parisuhteen haasteita ja iloja.