TIEDOTE FORSSAN JA KOIJÄRVEN HAUDANHOIDON TILAAJILLE

25.4.2017 15.44

Haudanhoito on oltava maksettuna eräpäivään 28.4.2017 mennessä. Tämän jälkeen hautaustoimi enää ota uusia hautahoitoja kuluvalle kesälle. Näin saamme varmistettua kesäkukkatilaukset ajoissa kukkatoimittajalle ja pääsemme nopeammin keväällä kunnostamaan hautoja. Hautojen hoidot aloitetaan toukokuun puolessa välissä kukkamaiden kunnostuksella.

Haudan lunastusajan tulee olla voimassa, jos siihen otetaan seurakunnan hoito. Haudoille, joiden lunastusaika on päättynyt laitetaan tiedote kesän 2017 ajaksi (punainen tikku). Jatkossa päättymisistä ilmoitetaan vuosittain myös kirjeellä, mikäli seurakunnalla on voimassa olevat osoitetiedot. Haudan lunastusaikaa voi jatkaa tai haudan voi palauttaa seurakunnalle, jolloin pitää miettiä miten kiven kanssa toimitaan.

Omaisten on varmistettava, että haudalla oleva muistomerkki on suorassa ja tukevasti pystyssä. Tarvittaessa muistomerkki on oikaistava ja tuettava siten, että siitä ei aiheudu tapaturmavaaraa hautausmaan työntekijöille eikä muille hautausmaalla liikkuville.

Hannele Mäki-Tulokas p.050-5017855 hannele.maki-tulokas@evl.fi

Lisätietoja hautamuistomerkeistä ja lunastamattomista hautapaikoista