Ikänuoret kerho

Matkun kylätalo

Yhdessäoloa, hyvää seuraa ja ohjelmaa, maittava lounas ja päiväkahvit ikinuorten seurassa.

Vaihtelua arkeen, seuraa ja kuulumisia seurakunnasta ja kyliltä. Eläkeläisten kerho, jossa erilaista ohjelmaa, yhdessäoloa, lounas ja kahvit. Mukana seurakunnan työntekijä. Tarjoilujen hinta 5 €.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Tällä hetkellä olen retriitinohjaajan koulutksessa.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan kirkko

Urkuvartti