Seimeltä seimelle - laulukierros

Forssan kirkko

Forssalainen jouluvaellus Seimeltä seimelle pe 8.12.2017 klo 10 ja klo 17.
Tervetuloa kierrokselle forssalaisten seimiasetelmien äärelle, laulamme joka seimellä muutaman joululaulun. Mukaan ovat ilmoittautuneet seuraavat yritykset ja laitokset:
klo 10 alkaen: Sarasmäen Kukka ja Hautaustoimisto - Kela - Topi-keittiöt - Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Kalevi Laine - Lähetyssoppi - Terjen Kukkapuoti - srk-talo
klo 17 alkaen: Forssan Poika - Hope-kirpputori - Sattumankauppa ja entisöinti - Prisma-keskuksen käytävä - Forssan kirkko
Vaellukset päättyvät glögitarjoiluun.

klo 10 alkaen: Sarasmäen Kukka ja Hautaustoimisto (Rautatienkatu 12) - Kela (Rautatienkatu 11) - Topi-keittiöt (Turuntie 2) - Hautaustoimisto ja Kukkakauppa Kalevi Laine (Kauppakatu 22-24) - Lähetyssoppi (Säästöpankinkadun puoli) - Terjen Kukkapuoti (Kartanonkatu 12) - srk-talo (Kartanonkatu 16)
klo 17 alkaen: Forssan Poika (Sibeliuksenkatu 1) - Hope-kirpputori (Hämeentie 19) - Sattumankauppa ja entisöinti (Hämeentie 22) - Prisma-keskuksen käytävä (Tapulikuja 6) - Forssan kirkko (1. linja 4)

Pelikerho

Pelikerho yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille!

Liikuntakerho alakouluikäisille

Liikuntakerho alakouluikäisille tytöille ja pojille!

Forssan kirkkokuoro

Forssan kirkkokuoro on noin 15-henkinen innokas lauluryhmä, joka harjoittelee torstaisin Forssan seurakuntatalon salissa. Tervetuloa mukaan!