Keskustelukerho nuorille

Keskustelukerho nuorille Forssan seurakuntatalo

Keskustelukerhossa on mahdollisuus päästä yhdessä tekemällä pohtimaan nuorten elämää koskettavia teemoja. Luvassa hauskaa yhdessä tekemistä ja pohtimista. Tervetuloa

Jokaisen kerran teemaa on alustamassa nuoria tai seurakunnan työntekijöitä. Teemojen valinnassa kuullaan nuorten toiveita sekä otetaan huomioon ajankohtaisia aiheita kirkkovuodesta ja uutisista.

Keskustelukerhossa on mahdollisuus jakaa mielipiteitä pienissä ryhmissä. Kerhoon voi myös tulla kuuntelemaan muiden mielipiteitä ja tulla ottamaan oivalluksia omaan arkeensa.
Keskustelun lomassa syvennetään päivän aihetta välillä askartelun, musiikin tai yhteisten leikkien keinoin.

Keskustelukerhoihin on mahdollista tulla juuri silloin kun siltä tuntuu, eikä toiminta vaadi jokaviikkoista sitoutumista. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Jos olet kiinnostunut itse alustamaan aihetta jollekin torstaille, ole yhteydessä seurakunnan nuorisotyöntiimiläisiin.

Kerhon pitämisestä ja kerhoon osallistumisesta voi kysyä tarvittaessa lisää Tepolta, Marikalta, Sannalta tai Annilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan

Sanna Kuisma
Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Marika Haake