Kojon kaikenikäiset

Koijärven seurakuntatalo

Yhdessäoloa, hyvää seuraa ja ohjelmaa, maittava lounas ja päiväkahvit hyvässä kaikenikäisten seurassa.

Vaihtelua arkeen, seuraa, kuulumisia kyliltä ja seurakunnasta. Eläkeläisten kerho, jossa erilaista ohjelmaa, yhdessäoloa, lounas ja kahvit. Mukana seurakunnan työntekijä. Tarjoilujen hinta 5 €.

Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556

Työnkuvani on rikas ja mielenkiintoinen. Vastuualueenani on vanhustyön koordinointi, diakoniatyö Koijärvellä ja omaishoidon yhteyshenkilönä toimiminen. Minut tapaa erilaisissa diakoniatyön tilaisuuksissa ja hartaushetkissä. Teen myös vastaanottotyötä ja olen mukana rippikoulutyössä. Tällä hetkellä olen retriitinohjaajan koulutksessa.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja aikuiset lapset. Ulkoilu ja luonnon seuraaminen on meille tärkeää. Omia harrastuksiani ovat uiminen ja laulu.

Forssan seurakuntatalo

Euron aamiainen

Tervetuloa yhteiselle aamiaiselle!

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kirkkokuoro

Koijärven iloinen kirkkokuoro kokoontuu joka keskiviikko Koijärven seurakuntataloon laulamaan yhdessä. Tervetuloa mukaan!

Keväinen musiikkiretki Raumalle

Tule mukaan kirkkokuorojen iloiselle kevätretkelle! Retkikohde on tänä vuonna Rauma. Hinta 40€ sisältää matkat, lounaan ja kahvin. Ilmoittautuminen Outi Aro-Heinilälle puh. 040-6647642.