Kojon kaikenikäiset

Koijärven seurakuntatalo

Yhdessäoloa, hyvää seuraa ja ohjelmaa, maittava lounas ja päiväkahvit hyvässä kaikenikäisten seurassa.

Vaihtelua arkeen, seuraa, kuulumisia kyliltä ja seurakunnasta. Eläkeläisten kerho, jossa erilaista ohjelmaa, yhdessäoloa, lounas ja kahvit. Mukana seurakunnan työntekijä. Tarjoilujen hinta 5 €.

Arja Kujala
Diakonian viranhaltija
Diakoniatoimisto, ajanvaraukset ja puhelinasiointi, 050 3706 556
30100  Forssa

Nuorten aikuisten Raamis

Kiinnostaako sinua pohtia Raamatun tekstien sanomaa yhdessä muiden aikuisuuden kynnykselle yltäneiden kanssa? Haluatko hengähtää hetkeksi viikon aluksi ja pysähtyä sanan äärelle? Etsitkö piiriä, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin on? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, nuorten aikuisten Raamattupiiri on juuri sopiva piiri sinulle;

Tiistaisin klo 18.00 alkaen Pappilan yläkerrassa

Forssan seurakuntatalo

Euron aamiainen

Eurolla puuroa, leipää ja kahvia/teetä seurakuntatalon ruokasalissa (2.krs.). Tule tutustumaan!

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kerhojen yhteinen joulujuhla

Koijärvellä kokoontuvien eläkeläisten kerhojen yhteinen joulujuhla.