Nuorten ilta

Nuorten ilta Forssan seurakuntatalo

Tervetuloa nuorten omaan iltaan

Nuorten illat

Nuortenillat pidetään torstaisin klo 19-21.30 Forssan seurakuntatalon nuorisotilassa niin talvella kuin kesälläkin. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Nuorteniltoihin voi tulla oman aikataulunsa mukaan tapaamaan kavereita ja seurakunnan työntekijöitä, laulamaan yhdessä punaista kirjaa, pelailemaan, hiljentymään, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja nauttimaan vaikka kupposesta kahvia.

Rennon meiningin ansiosta nuorten illat ovat matalan kynnyksen paikka, jossa on mahdollisuus myös piipahtaa hetkeksi ja tulla uudestaan kun siltä tuntuu. Nuorten illoissa käyminen on maksutonta.

Nuorten illoissa on yhteinen hartaus, joka on usein nuorten itse valmistelema. Nuoret saavat itse valita aiheita iltoihin ja näin hartauksissa näkyy nuorten oma kädenjälki.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan;

Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö

Olen ollut pappina Forssan seurakunnassa keväästä 2001. Teen työtä erityisesti lasten ja nuorten kanssa ja toimin kasvatussektorin lähiesimiehenä.

Ei kannata hämmentyä, jos pieni päiväkotilainen moikkaa minua kaupan kassajonossa. Hän on saattanut tavata Sanna-papin päiväkodin joulu- tai pääsiäiskirkossa jo monta kertaa :)

Nuoriso- ja rippikoulutyö haukkaa suuren osan arjesta. Vuosittaisesta työajasta melkein reippaasti yli kuukausi vierähtää leireillä. Olen mukana rippiksillä, isosleireillä, nuorten retkillä, jne. ja tietysti myös torstaisissa nuortenilloissa. Lisäksi vastaan rippikoulutyön organisoinnista.

Hei!

Olen Marika Haake. Aloitin 23.5.2016 Anniina Aarnion viransijaisena. Toimin varhaisnuorisotyössä ja vastaakin alakouluikäisten kerhotoiminnasta sekä leireistä. Toimin myös nuorisotyössä ja olen mukana rippileireillä sekä erilaisissa nuorten tilaisuuksissa.

Odotan innolla tapaavani teitä!

Hei,

Nuorisotyön tekeminen on itselleni hyvin mieluista ja mukavaa. Monipuolisten työtehtäviini kuuluu niin erilaiset leirit ja retket, nuorten illat sekä tapahtumat.

Olen musikaalinen, laulamisen lisäksi tykkään näppäillä kitaraa sekä soittaa pianoa. Omaa luovaa osaamistani kuvastaa myös intous tehdä draamoja.

Minut tavoittaa hyvin yllälöytyvästä numerosta sekä sähköpostin kautta. Vastaan mielelläni nuorisotyöhön liittyviin kysymyksiin;

Tervetuloa mukaan toimintaan niin wanhat kuin uudet nuoret;