Nuorten ilta

Nuorten ilta Forssan seurakuntatalo

Tervetuloa nuorten omaan iltaan

Nuorten illat

Nuortenillat pidetään torstaisin klo 19-21.30 Forssan seurakuntatalon nuorisotilassa niin talvella kuin kesälläkin. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki rippikoulun käyneet nuoret. Nuorteniltoihin voi tulla oman aikataulunsa mukaan tapaamaan kavereita ja seurakunnan työntekijöitä, laulamaan yhdessä punaista kirjaa, pelailemaan, hiljentymään, kuulemaan ajankohtaisista asioista ja nauttimaan vaikka kupposesta kahvia.

Rennon meiningin ansiosta nuorten illat ovat matalan kynnyksen paikka, jossa on mahdollisuus myös piipahtaa hetkeksi ja tulla uudestaan kun siltä tuntuu. Nuorten illoissa käyminen on maksutonta.

Nuorten illoissa on yhteinen hartaus, joka on usein nuorten itse valmistelema. Nuoret saavat itse valita aiheita iltoihin ja näin hartauksissa näkyy nuorten oma kädenjälki.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan;

Sanna Kuisma
Kappalainen, lapsi-, nuoriso- ja rippikoulutyö
Marika Haake
Teppo Knuutinen