Vanhempien rippikouluinfo

Forssan seurakuntatalo

Rippikoulu info vuoden 2018 rippikoululaisten vanhemmille.

Infossa kerrotaan ensi vuoden rippikouluista ja niihin ilmoittautumisesta. Vastaavanlainen info pidetään nuorille samana päivänä koulussa. Iltaan on kirjeellä kutsuttu kaikkien ensi vuonna 15 vuotta täyttävien seurakunnan jäsenten vanhemmat. Kaikki muutkin, joiden nuorelle rippikoulu on ajankohtainen, ovat tervetulleita!

Kahvitarjoilu klo 18.-18.30. Varsinainen info alkaa klo 18.30.

Nuorten aikuisten Raamis

Kiinnostaako sinua pohtia Raamatun tekstien sanomaa yhdessä muiden aikuisuuden kynnykselle yltäneiden kanssa? Haluatko hengähtää hetkeksi viikon aluksi ja pysähtyä sanan äärelle? Etsitkö piiriä, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin on? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, nuorten aikuisten Raamattupiiri on juuri sopiva piiri sinulle;

Tiistaisin klo 18.00 alkaen Pappilan yläkerrassa

Forssan seurakuntatalo

Euron aamiainen

Eurolla puuroa, leipää ja kahvia/teetä seurakuntatalon ruokasalissa (2.krs.). Tule tutustumaan!

Koijärven seurakuntatalo

Koijärven kerhojen yhteinen joulujuhla

Koijärvellä kokoontuvien eläkeläisten kerhojen yhteinen joulujuhla.