Pappilan Raamattupiiri

Forssan pappila

Pappilan Raamattupiirissä luetaan, keskustellaan ja rukoillaan yhdessä.

Pappilan Raamattupiiri

kokoontuu Pappilassa parittomina viikkoina tiistaisin klo 18.30 -20.00

Olet … tuntenut pyhät kirjoitukset, jotka voivat antaa sinulle viisautta, niin että pelastut uskomalla Jeesukseen Kristukseen.  2 Tim. 3:15

Alussa laulamme hengellisen laulun ja pidämme alkurukouksen. Luemme Raamatun tekstin ja keskustelemme tekstistä valmiiden kysymysten pohjalta. Lopuksi rukoilemme ja laulamme.  Piirissä mukana Laila ja Arto Mäki-Kerttula

Kaikki ovat tervetulleita!

Forssan seurakuntatalo , Nuorisotila

Kitarakerho

Haluatko oppia soittamaan kitaraa? Kiinnostaako kitaran soittaminen sinua? Oletko joskus ajatellut, että soittotaidosta voisi olla hyötyä? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on kitarakerho sinulle oikea paikka!

Forssan seurakuntatalo , Liikuntasali

Jousiammuntakerho

Jousiammuntakerho on 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille suunnattu kerho, jossa opitaan jousiammunnan saloja. Kerho on ilmainen, eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua.