Nuorten aikuisten Raamattupirii

Nuorten aikuisten Raamattupirii Forssan pappila

Kiinnostaako sinua pohtia Raamatun tekstien sanomaa yhdessä muiden aikuisuuden kynnykselle yltäneiden kanssa? Haluatko hengähtää hetkeksi viikon aluksi ja pysähtyä sanan äärelle? Etsitkö piiriä, jonne voi tulla juuri sellaisena kuin on? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, nuorten aikuisten Raamattupiiri on juuri sopiva piiri sinulle; Maanantaisin klo 17.30 alkaen Pappilassa

Nuorten aikuisten raamattupiirissä on mahdollisuus jakaa arjen kysymyksiä, iloja ja onnistumisia sekä ammentaa voimaa tulevan viikon haasteisiin. Piirissä luetaan Raamatusta yhtä kirjaa kerrallaan muutama luku viikossa.
Illan päätteeksi piirissä rukoillaan yhdessä juuri itselle tärkeiden asioiden puolesta. Jokaisella osanottajalla on mahdollisuus tuoda rukoukseen juuri ne aiheet, jotka ovat tällä hetkellä omalla sydämellä.
Lukemisen lisäksi piirissä on mahdollisuus nauttia kupposesta teetä sekä hyvästä seurasta.

Raamattupiiriin on tervetullut aivan jokainen nuoreksi aikuiseksi kokeva ihminen.

Lisätietoja piiristä antaa Teppo Knuutinen (050-5890432)

Teppo Knuutinen
30100  Forssa

Forssan pappila

Pappilan Raamattupiiri

Pappilan Raamattupiirissä luetaan, keskustellaan ja rukoillaan yhdessä.

Forssan seurakuntatalo , Nuorisotila

Kitarakerho

Haluatko oppia soittamaan kitaraa? Kiinnostaako kitaran soittaminen sinua? Oletko joskus ajatellut, että soittotaidosta voisi olla hyötyä? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, on kitarakerho sinulle oikea paikka!

Forssan seurakuntatalo , Liikuntasali

Jousiammuntakerho

Jousiammuntakerho on 7.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille suunnattu kerho, jossa opitaan jousiammunnan saloja. Kerho on ilmainen, eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua.