Nuorten toiminnassa on tarjolla jokaiselle jotakin

Nuorten elämän vauhdikkaat hetket ja kokemukset
ovat nuorten reitin varrella matkalla aikuisuuteen. Näiden tärkeiden kasvun vuosien aikana haluamme kutsua jokaista nuorta mukaan toimintaan etsimään itselle tapoja kasvaa kristittynä ja elämään seurakuntayhteydessä.

Tule tapaamaan nuorten tilaisuuksiin muita samanikäisiä! Löydät tältä sivulta tietoa nuorten viikkotoiminnasta, isoskoulutuksesta, kerhoista sekä leireistä ja retkistä.

Kaikki saavat tulla ja kaikille on tekemistä: luvassa on ainakin rentoa fiilistä, spärdeilyä (jokseenkin järjellisissä raameissa), kahvia ja teetä ja huippukivaa tekemistä...

"Varoitus! Saattaa aiheuttaa henkistä kasvua, uusia ystäviä ja unohtumattomia kokemuksia!

Forssan seurakunnan nuorisotila sijaitsee seurakuntatalon uumenissa (Kartanonkatu 16), oma sisäänkäynti löytyy talon vasemmalta seinustalta. Nuorten tilat ovat vilkas tukikohta niin kerhoille kuin nuortenilloillekin.

Klemelän leirikeskuksessa (Syrjänharjuntie 12) pidetään rippileirien lisäksi noin puoli tusinaa nuorisotyön leiriviikonloppua.

Löydät meidät myös facebookista!

Kuva ois kiva huppari

Löydät linkin nuorten yhteisille retkille ja leireille tästä;

Forssan seurakunnan kasvatuksen tiimillä on yhteinen kummilapsi. Kasvatuksen tiimi tukee Keretiä vuosittain rahallisesti ja auttaa häntä elämässä eteenpäin mm. jouluterveisten muodossa. Pääset tutustumaan Keretiin tästä linkistä