Forssan seurakunnan avoimet työpaikat

Forssan seurakunnan hautaustoimi palkkaa vuosittain kausi- ja kesätyöntekijöitä  sopimushautojen istutusten, hautausmaan sekä seurakunnan muiden viheralueiden hoitoon.

Kausityön kesto on 6kk ja kesätyön 2vko-2kk. Työtä on toukokuun ja lokakuun välillä.

Työntekijän tulee olla 16v täyttänyt työsuhteen alkaessa (Laki nuoren työntekijän suojelusta) ja suomen kielen taitoinen.

Hakulomakkeen voi täyttää alla aukeavasta linkistä ja palauttaa sähköpostin liitteenä mari.lehto@evl.fi

Lomakkeen voi myös tulostaa ja palauttaa selvästi täytettynä seurakuntatalolle. Kuoreen merkintä: Työhakemus hautausmaa. Osoite:  Forssan ev.lut. seurakunta, Kartanonkatu 16, 30100 FORSSA.

Työhakemukset tulee olla perillä 11.3.2018 mennessä.

Hakemukset käsitellään ja valinnat tehdään 29.3.2018 mennessä. Rekrytointi aloitetaan jo hakuajan aikana. Valituille henkilöille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Valittujen ja varalle valittujen nimet ovat nähtävillä seurakuntatalon ilmoitustaululla os. Kartanonkatu 16, 30100 FORSSA.

Lisätietoja antaa hautausmaanhoitaja Mari Lehto p. 050-5756646 tai mari.lehto@evl.fi

Eduksi katsotaan soveltuva koulutus, hyvä fyysinen kunto ja pienkoneiden käyttötaito.

Jos pidät ulkoilmatyöstä, olet täsmällinen ja työpaikka rauhallisessa ympäristössä kiinnostaa niin täytä hakemus alla olevasta linkistä.

Työnhakulomake aukeaa tästä

Mobiilihakemus